MINE AKTUELLE OG MEST ANVENDTE TIMEPRISER ER EXCL. MOMS: 

  • Bogføring, momsopgørelse og indberetning af moms, kr. 435,00 - kr. 555,00.
  • Regnskabshjælp, kr. 555,00 - kr. 675,00.
  • For uafhængig rådgivning og sparring, kr. 800,00 - kr. 875,00.

BOGFØRING KVARTALS- ELLER HALVÅRLIGT, hvor jeg foretager bogføringen udfra modtagne bilag, relevante kontoudtog fra banken og oplysninger m.v. Opgør momstilsvaret og foretager den elektroniske indberetning til SKAT. Udarbejder og fremsender periodebalancen med mine kommentarer og bemærkninger til periodens tal.

For en virksomhed med en årlig omsætning mellem kr. 400.000 og kr. 1.200.000, ca. 400 datosorterede bilag og ca. 1.200 posteringer i bogholderiet vil prisen excl. moms typisk ligge mellem kr. 1.300 og kr. 3.000 pr. bogføringsperiode. 

For en virksomhed med en årlig omsætning mellem kr.  1.200.000 og kr. 2.400.000, ca. 800 datosorterede bilag og ca. 2.600 posteringer i bogholderiet vil prisen excl. moms typisk ligge mellem kr. 3.000 og kr.  5.000 pr. bogføringsperiode.

HJÆLP TIL REGNSKAB

PAKKE I -  ved hjælp til personlig drevne virksomheder, foreninger og selskaber, der har fravalgt revision, private med solcelleanlæg, en udlejningsejendom, eller et forældrekøb af ejerlejlighed udarbejder jeg et regnskab efter reglerne for regnskabsklasse A. Det skattepligtige resultat opgøres efter den skattemæssige mest optimale metode og indberettes elektronisk til SKAT.

Prisen for et regnskab hvor jeg laver bogføringen starter ved 6.500 kr. excl. moms

Prisen for et regnskab hvor I laver bogføringen starter ved 9.500 kr. excl. moms

Prisen for regnskabet for en udlejningsejendom, eller et forældrekøb af ejerlejlighed starter fra 1.500 kr. excl. moms., svarende til 1.875 kr. inkl. moms.

PAKKE II - Er behovet review af personlig drevne virksomheder, foreninger og selskaber der har fravalgt revision, men ønsker at aflægge et regnskab med en overvejende grad af sikkerhed. Her kan jeg tilbyde at udarbejde et regnskab aflagt efter reglerne for regnskabsklasse B, og sørge for kontakt til en registreret revisor, der herefter udfører sit arbejde afsluttende med en erklæring om review, eller udvidet gennemgang. 

Prisen for et regnskab hvor jeg laver bogføringen starter ved 10.500 kr. excl. moms.

Prisen for et regnskab hvor I selv laver bogføringen starter ved 14.500 kr. excl. moms.

PAKKE III  - Er behovet revision af selskabet regnskab, eller regnskabet for andre, der ikke har fravalgt revision. Her kan jeg tilbyde at udarbejde et regnskab aflagt efter reglerne for regnskabsklasse B, og sørge for kontakt til en registreret revisor, der herefter udfører sit arbejde afsluttende med en erklæring om den udførte revsion.

Prisen for et regnskab, hvor jeg laver bogføringen starter ved 14.500 kr. excl. moms.

Prisen for et regnskab hvor I laver bogføringen starter ved 19.500 kr. excl. moms.

Prisen for anden hjælp beregnes efter brugt tid til timepriser startende fra 395 kr. excl. moms

Interesseret?

Så gør som andre, der har kontaktet mig, og får min hjælp. De er bosiddende i Trekantområdet, f.eks i Kolding, Fredericia, Vejle, Grejs, Lindved, Uldum, Jelling, Juelsminde, Horsens, Hedensted, Daugaard, Stouby, Hvejsel, Jelling, V. Torsted og Egtved, men jeg betjener også mange kunder på Fyn, i Midtjylland, Østjylland, Syd- og Sønderjylland.

Ring til 2891 9946, mandag til torsdag mellem 09:00 og15:00, fredag 09:00 til 13:00 og få en uforpligtende snak med mig!

Jeg giver dig hellere end gerne et uforpligtende tilbud på prisen for netop dig, din virksomhed og for løsning af de opgaver, du gerne vil have min hjælp til.

Eller send en sms, eller en mail til kontakt@dinlokalerevisor.dk og foreslå par datoer til et møde. Husk at bliver du kunde skal din idenditet dokumenteres i form af billedID og din bopæl i form af sygesikringsbevis, så vi kan overholde gældende regler.