Virksomhedsform

Hvilken form skal den drives i - skal det være i selskabsform, eller i privat regi?

Valget kan være svært!

Der skal laves en række selskabsdokumenter i forbindelse med stiftelsen. 

Uanset om du påtænker at stifte et selskab eller oprette en privat drevet virksomhed, tilbyder jeg min uafhængige rådgivning og kompetente assistance ved: 

  • Rådgivning ved dit valg af virksomhedsform
  • Oprettelse af selvstændig privat drevet virksomhed
  • Stiftelse af selskaber, via godkendt advokat, og/eller revisor.
  • Registreringer hos SKAT og andre offentlige myndigheder
  • Udarbejdelse af de lovkrævede dokumenter i forbindelse med selskabsstiftelsen, via godkendt advokat, og/eller revisor
  • Registrering af selskabet hos Erhvervsstyrelsen via godkendt advokat og/eller revisor

Din Lokale Revisor Preben Schnoor. Går du og tænker på at starte selvstændig virksomhed, er der en række spørgsmål, der trænger sig på.

Valget om det være skal aktieselskab, anpartsselskab, eller i privat regi kræver grundige overvejelser og stillingtagen til blandt andet ejerkreds, hæftelse, offentliggørelse af regnskabstal, begrænsning af forretningsrisici, valg af regnskabsår og ledelsesform m.m.

Der er en række forskelle mellem de forskellige selskabsformer; bl.a. krav til selskabskapitalen, udbytteregler og ledelsesform mv.

Oprettelse af et selskab eller en privat drevet virksomhed indebærer under alle omstændigheder, at virksomheden skal registreres hos Erhvervsstyrelsen, samtidig med at der skal anmeldes en række pligter hos SKAT, såsom moms og a-skat/am-bidrag m.v.

Påtænker du at stifte selskab eller starte egen privat drevet virksomhed, og har behov for hjælp, så kontakt Din Lokale Revisor, Preben Schnoor, Keglekærvej 60, 7100 Vejle på telefon 28 91 99 46, mandag til torsdag mellem 09:00 og 15:00, fredag mellem 09:00 til 13:00, eller via en sms, eller send en mail til kontakt@dinlokalerevisor.dk. Husk at bliver du kunde skal din idenditet dokumenteres i form af billedID og din bopæl i form af sygesikringsbevis, så vi kan overholde gældende regler.